Jag gjorde 2 olika egna raviolis som jag fyllde med anklever och karljohan/olivkräm.
Det blev oxå den goda hummersoppan som jag även gjorde till nyår
Nu sitter jag och myser av den fina presenten som vi fick
Ett gott rött roiboos te och smarriga skorpor :)
Lördagkvällens middag blev:
- Hummersoppa
- Carpaccio med tryffelaioli och ugnsbakade coctailtomater
- Helstekt älgytterfilé med ravioli fylld med anklever och karljohan/olivcréme, mörk fond
- Mjölkchokladcréme med tonkaböna, björnbär och karamelliserad citronkaka.
Och ja... jag glömde tyvärr att fota maten....
Då skulle jag vilja fylla på med hur maten smakade. Korta svaret: gudomligt gott!
SvaraRaderaVi uppskattar verkligen god mat och även om man ofta kan säga att sällskapet kan lyfta en middag så stod middagen helt klart på egna ben. Maten smakade helt suveränt från förrätt till efterrätt. Linda du har sannerligen talang för matlagning och jag skulle inte klaga om jag kunde en bråkdel av vad du kan!
Och med er som sällskap - ni är så glada och härliga människor. Kul att träffa er och era hundar. Hoppas inte de hade något emot att Ellen tog deras sovplats igår och kurade in sig :)
Så, stort tack för igår! Barnen hälsar också.
Förreten, skulle du kunna skriva ner vilka viner vi drack?
Daniel & Stina
Tack snälla för alla fina ord :)
SvaraRaderaDet var supertrevligt igår.
Hundarna uppskattade nog att det blev lite mer liv och rörelse hemma hos oss och jag tror nog att Ammi gärna egentligen hade velat sova tilsammans med Ellen i korgen ;)
Vinet vi drack till hummersoppan heter A Christmann, en riesling och min absoluta vita favorit just nu.
Det röda vi drack till varmrätten kan vara lite knivigt att få tag på jag fick själv jaga runt lite för att hitta några flaskor. Marchese Antinori Chianti Classico 2005
Dessertvinet heter Castaño Dulce Monastrell.
Tack för trevligt sällskap igår
Vi får ses snart igen.